Pasada Oy

yrityskuvaukset

 

Yrityksen mainos- ja tuotekuvat nopeasti, laadukkaina ja digitaalisina. Toimintamme ei ole paikkaan sidottua, kuvaamme siellä, missä asiakas haluaa.
We create your image.

01. mainoskuvat

Kuvaamme mainos- ja markkinointikuvat raikkaalla ja inspiroivalla tyylillä. Toteutamme asiakkaan toiveet ja mietimme yhdessä kuvissa halutun fiiliksen. Meiltä onnistuu komposiitit ja laadukas kuvien viimeistely. 

02. tuotekuvat

Kuvaamme tuotemallistoja nopeasti ja tehokkaasti. Otamme niistä tunnelmakuvia, fiiliskuvia ja teknisesti korkealaatuisia tuotekuvia verkkokauppoihin. 

03. kuvapankki

Yritys tarvitsee päivittäisessä viestinnässään erilaisia kuvia niin sosiaalisen mediaan, mainoksiin kuin tarjouksiin. Teemme yhdessä yritykselle käyttöön kuvapankin, josta kuvia voi ammentaa tarpeen vaatiessa. 

päätoiminnot

Meidän vahvuusalueet

tuotekuvat

Tuotekuvat kagaloogeihin ja esitteisiin. Tekniset yksityiskohdat sekä fiiliskuvat.

verkkokauppakuvat

Teknisesti tarkat verkkokauppakuvat asiakkaidesi ostopäätöksen tueksi ja avuksi.

kuvituskuvat

Yritykseesi ja sen brändiin liittyvät kuvituskuvat, joita voi käyttää nettisivuilla ja esitteissä.

tapahtumakuvaus

Yrityksen tapahtumat, juhlat ja näytökset. Kuvakollaasit joko mainontaan, tuotteiden esittelyyn tai muuhun kerrontaan. 

mainoskuvat

Tarkasti suunnitellut ja toteutetut mainoskuvat yksittäiseen kampanjaan tai muuhun markkinointiin. Teemme myös kuvakomposiitteja eli yhdistämme useita kuvia keskenään.

kuvapankki

Yrityksesi jokapäiväisen toiminnan tukena oleva kuvapankki, josta löydät nopeasti kuvat sosiaaliseen mediaan ja mainoksiin. Kuvapankkia kuvataan muutama päivä ja totetutetaan huolellisen suunnittelun mukaan.

yrityskuvaukset

VUOKRAA KUVAAJA KÄYTTÖÖSI -palvelu

Onko sinulla paljon kuvattavaa? Pitäisi ottaa uudet verkkokauppakuvat, tehdä mainoskuvia, rakentaa kuvapankkia. Meillä on siihen ratkaisu. Vuokraa kuvaaja itsellesi viikoksi kiinteään päivähintaan ja tulemme yritykseesi tekemään kaikki kuvaukset kerralla. Samalla voidaan suunnitella, kuvata ja toteutamme kuvankäsittelyt. Ja koska hallitsemme myös taitto-ohjelmat ja graafisen suunnittelun elementtejä, saamme sinulle aikaiseksi markkinointimateriaalitkin painovalmiiksi dokumenteiksi.  Myös viikkoa lyhemmät vuokrausajat onnistuvat! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

erityiset kuvaukset

Helposti -palvelu yrityksille

Voit myös lähettää kuvattavat tuotteesi meille saatesanoin, mitä haluat kuviltasi. Me kuvaamme tuotteista mainoskuvat omilla malleilla, otamme verkkokauppakuvat ja mitä muuta tarvitsetkaan. Sinun ei tarvitse huolehtia mistää järjestelyistä, me huolehdimme puolestasi. Saat valmiit kuvat käyttöösi ja tuotteesi palautetaan tottakai. Ja kaikelle tälle on yksinkertainen hinnoittelu. 

 

 

 

Hinnoittelu

Ammattimaisesti toteutetut kuvat yrityksesi tuotteista ja imagosta antavat hyvän ja laadukkaan vaikutelman asiakkaillesi. Me toteutamme yrityskuvaukset aina projektiluontoisesti ja annamme kirjallisen tarjouksen kuvauksesta. Pääperiaatteena on hinnoittelu, joka perustuu 70€/tunti (alv0%) hintaan, mutta matkustusta vaativissa ja suuremmissa projekteissa annamme könttähintoja.  Kysy tarjous!

kuvaajat

Meidän tiimi

heidi örling

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Muotokuvaukset, tuotekuvaukset, mainoskuvaukset

Valokuvaajan ammattitutkinto 2012

petri örling

valokuvaaja

Pitkän linjan valokuvaustausta luontokuvauksesta tapahtumakuvaukseen

ota yhteyttä

Pasada Oy
Käyntiosoite Tukkikatu 2, Lappeenranta
p.044 547 7479

info @ pasada.fi