Hyvät kuvat

bloggaajille ja somettajille

Instafilttereiden aika alkaa olla ohi, mutta laadukas ja teknisesti hyvä kuva pysyy muodissa. Järjestämme kuvaussessioista bloggaajille ja instavaikuttajille ympäri Suomea..

Intro

Mihin tarvitset kuvia?

Bloggaajana tai somevaikuttajana työskennellessäsi Sinulle ei tarvitse vakuutella, miten tärkeitä ovat laadukkaat kuvat. Hyvä kuva pysäyttää aina lukijan. Mutta kuka kuvat ottaa, jotta sinä näyt kuvassa? 

Me otamme.

Järjestämme ympäri Suomen bloggaajille kuvaustapahtumia, joissa voidaan ottaa useamman yhteistyöpostauksen ja blogikirjoituksen laadukkaat kuvat kerralla. Pitkäksi aikaa kuvia talteen julkaistavaksi omalla aikataulullasi.

Voit osallistua meidän blogikuvaustapahtumaan tai varata meidän omaan sessioon. Kilsakorvauksia ei kannata säikähtää, sillä työmme on kovin liikkuvaista muutenkin. Tehdään kuvaukset, kun satumme tulemaan teidän kulmille.

 

 

bloggaajakuvaukset

Viedään blogikuvat seuraavalle tasolle

haaste

Blogeissa ja somevaikuttajien tileillä nähdään monenlaisia kuvia, mutta varmaa on, että mitä laadukkaampi kuva, sitä enemmän katsojia. 

Kuinka bloggaaja kuitenkaan toteuttaa hauskat ideansa, kuka kuvaa, onko kuvankäsittelytaitoa? 

 

Ratkaisu

Pyydä meidät kuvaamaan. Me kuvaamme teknisesti erinomaisella kalustolla, hyvällä ammattitaidolla, nopealla tahdilla ja käsittelemme kuvat haluttuun tyyliin.

Kerralla voidaan kuvata useamman postauksen kuvat, joten somevaikuttajana voit omaan aikatauluusi julkaista kuvia kuvapankistasi. 

Voit pyytää meidät itse kuvaamaan tai osallistua meidän bloggaajien kuvauspäiville, joista ilmoittelemme täällä nettisivuillamme.

 

bloggarikuvaukset

Varaa bloggaajakuvaus alla olevalla lomakkeella. Tai kysele, missä ja milloin on seuraava somettajien kuvauspäivä.

ota yhteyttä

Pasada Oy
Käyntiosoite Tukkikatu 2, Lappeenranta
p.044 547 7479

info @ pasada.fi