kaikki muotokuvaukset

ikimuistoisia hetkiä

 

Meillä kaikille yhden henkilön kuvauksille on yksi nimi – muotokuvaus. Ja siten myös yksi hinta. 

Muotokuvat

Muotokuvauksia voi olla monenlaisia ja useassa eri ympäristössä tehtäviä. Me teemme niitä kaikkia niin studiossa kuin miljöössä. Ja jotta saisimme kuviin haluttua twistiä, ideoidaan yhdessä kuvausta. 

Me teemme myös dokumentääristä tapahtumakuvausta, jota voidaan käyttää esimerkiksi hääkuvauksien toteuttamisessa. Kuvaaja kulkee koko päivän mukana tallentaen päivän tärkeimmät hetket.

 

Me emme ole paikkasidonnaisia. Kuljemme ympäri Suomea. Eikä ne kilsatkaan aina ole niin hurja kustannus, jos vaikka satumme muutenkin olemaan “sielläpäin”.

 

Lemmikkikuvat

Kuvaamme lemmikin, oli se sitten kissa, koira tai hevonen. Ajatuksena aina saada kuvaan myös vähän lemmikin persoonaa.

Hääkuvat

Hääpotretit onnistuvat hääparin toiveiden mukaan. Ne voivat olla klassisia tai idearikkaita, niihin voidaan tuoda parin yhteiset jutut mukaan kuvaan. Pääasia, että niistä jää ihana muisto. 

valmistujaiskuvaukset

Valmistut sitten ylioppilaaksi tai insinööriksi, kuvataiteilijaksi tai kauppatieteilijäksi, niin me ikuistamme siitä sinun näköisen kuvan. 

Lapsikuvat

Oli kyseessä sitten 1-vuotiskuva tai vauvakuvaus vastasyntyneestä, me haluamme olla luomassa ihanaa muistoa. 

rippikuvat

Joko perinteiset tai vaikka ripille pääsijän harrastuksiin liittyvä kuva. 

Kuvauksen kulku

Kuvausprosessi

kuvauksen varaus

Kuvauksen voi varata helposti laittamalla sähköpostia info@pasada.fi tai täyttämällä näiltä nettisivuilta löytyvän yhteydenotto-lomakkeen. Sinuun ollaan yhteydessä ja kuvausaika sovitaan sekä kuvausta ideoidaan yhdessä. Kuvaus maksetaan varausvahvistuksen jälkeen.

kuvaus

Kuvaushetkeen varataan tarvittava aika, joka on sovittu etukäteen. Kuvaussessiossa syntyy useita kuvia, joista kuvaaja tekee seulonnan. Kuvat käsitellään ja toimitetaan kuvagalleriaan asiakkaan nähtäväksi sähköisenä.

kuvien tilaus

 Kuvauspakettiin kuuluvat kuvat voi ladata suoraan kuvagalleriasta. Kuviin on täysi tulostusoikeus.  Kuvagallerian kautta voi myös kätevästi ostaa lisäkuvia joko digitaalisena tai valmiina tulosteena. Tuotevalikoima on laaja. Lisäpalvelut maksetaan suoraan verkkokaupassa.

erityiset kuvaukset

Meillä myös erilaisia teemakuvauksia

Me ideoimme koko ajan uutta. Miltä kuulostaa naisten ilta meikkaajan, pienen purtavan ja kuvailun merkeissä? Olisiko siinä ideaa vaikka polttareihin, jotta morsian voi otattaa huomenlahjakuvat helposti? 

Meillä on myös erilaisia teemapäiviä, jolloin kuvataan jotain tiettyä juttua erikoishintaan. Näin pääsee helposti tutustumaan meidän toimintaan. Järjestämme lemmikkikuvauspäiviä, lapsikuvauspäiviä ja profiilikuvauspäiviä. Onko sinulla joku idea, joka voitaisiin toteuttaa? 

Kuvauspaketit

Muotokuvien hinnoittelu

HInnoittelumme on yksinkertainen. Pääsääntöisesti kaikki kuvaukset ovat muotokuvauksia ja niille on yksi hinta. Dokumentäärisen hääkuvauksen hinta sisältää myös hääpotretit. 

Jos tarvitset jonkun eritellyn hinnan tai mielessäsi on joku erityinen kuvausidea,  ota rohkeasti yhteyttä ja kysy hintaa. 

Lahjakortti muotokuvaukseen

Lahjana mitä oivallisin, lahjakortti muotokuvaukseen vaikka äitienpäivälahjaksi.

 Vastaanottaja voi käyttää kortin haluamaansa muotokuvaan joko miljöökuvauksena tai studiossamme Lappeenrannassa. Hän voi kuvauttaa itsensä, lapsensa, perheensä tai lemmikkinsä – juuri mitä itse haluaa.

Kortti postitetaan tai sen voi noutaa pikaisemmin studioltamme, osoitteesta Tukkikatu 2. Noutoa varten ota erikseen yhteyttä sähköpostilla noutoaikaa sopiaksesi.

Lahjakortti sisältää kuvauksen ja 5 digitaalista, täysin viimeisteltyä kuvatiedostoa.

Hinta 159 € (sis. alv 24%)

ota yhteyttä

Pasada Oy
Käyntiosoite Tukkikatu 2, Lappeenranta
p.044 547 7479

info @ pasada.fi