blogi

pasada Oy

Vuokraa kuvaaja yrityksellesi

Feb 17, 2020 | 0 comments

Me koitetaan koko ajan miettiä, miten yritysten kuvaustarpeet olisivat asiakkaille mahdollisimman helppoja toteuttaa. Niin, että asiaks saisi sen mitä tarvitsee, se olisi helppoa tilata ja kustannuksetkaan eivät olisi yllätyksiä projektin lopuksi. Näistä näkökulmista meillä lähti syntymään ajatus, että mitäpä jos yritys voisikin vuokrata kuvaajan itselleen viikoksi kiinteään päivähintaan. Vähän niinkuin työntekijän, mutta kuitenkin ilman työnantajan riskejä ja sivukuluja. Kuvaaja voi toimia pienemmässä yrityksessä hyvinkin itsenäisesti yhteistyössä yrittäjän kanssa tai isommassa yrityksessä työskennellä suoraan markkinointitiimin kanssa. 

 

Yrityksen kuvaustarpeita on monia. Tarvitaan kuvia sosiaalisen median postauksiin, blogipostauksiin ja markkinointiin. Lisäksi tarvitaan kuvia tuotteista niin verkkokauppaan kuin fiilistelyyn. Pitää kuvata uutuuksia, mallistoja, tuotekokonaisuuksia. 

Aikaahan tämä vie ja tarvitsee suunnitelmallisuutta. Osaat varata kuvaajan, käyttää tarvittaessa kuvapankkia ja tilata mainostoimistosta loput. 

Me haluamme tarjota yritykselle toisenlaisen tavan toteuttaa itselleen oma kuvapankki, josta voit ammentaa kuvia kaikkiin nopeasti esiin tuleviin tarpeisiin. Kun varaat kuvaajan itsellesi viikoksi kiinteään päivähintaan, voit kuvauttaa hänellä esittelykuvat kotisivuillesi, henklöstösi matrikkelikuvat, tuotteet tai juuri ilmestyneet mallistot.  Kuvaaja on käytössäsi kahdeksan tuntia joka päivä ja tiedät kustannukset ennalta. Kuvat saat digitaalisina kuvapalveluun ja voit käyttää niitä aina kun tulee tarvetta. Kuinka kätevää onkaan ottaa omat, personoidut kuvat somepostauksiin tai blogiin. Entäpä kun mainokseen pitää äkkiä saada kuva? Sellainen on valmiina ja heti saatavilla. 

Mitä kuvaus sitten oikeasti pitää sisällään. Kun vuokraat kuvaajan, et maksa henkilöstökuluja etkä sivukuluja. Me laskutamme yrityksen kautta sinua sovituista päivistä. Päivällä on kiinteä kokonaissumma ja se käsittää 8 tuntia kuvaajan työskentelyä mukaanlukien toki kuvankäsittelyt. 

Ennen kuvaajan vuokrausta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa suurinpiirtein mitä tullaan kuvaamaan. Tämä siksi, että asiakas osaa varata tuotteet valmiiksi tai osataan aikatauluttaa vuokraus suurimpaan tarpeeseen sopivaksi. 

Me ollaan ihan innoissaan tästä meidän uudesta palvelupaketista! 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *